miércoles, 20 de junio de 2012

Pro 19/06/2012 H2O




Dimarts 19 de Juny 2012






32e. Programa de la Temporada



Programa conduit per:

MIQUEL REVERTE

Amb la col·laboració de:
Jordi Monner



al control de so:

Lluis González








ESPECIAL
BARRAQUES
I
28 de Juny
Dia 
Internacional
Per
L´Alliberament
Sexual





PATRICK PAVÓN, VÍCTIMA DE LA REPRESSIÓ DELS HOMOSEXUALS A L’AMÈRICA CENTRAL, ESTARÀ A REUS EL PROPER 27 DE JUNY

El proper dijous, 27 de juny, a les 18.30, després de la penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí a l’IMAC de Reus (Casa Rull) amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTB, el Patrick Pavón, conegut activista LGTB d’Hondures exiliat a l’Estat espanyol gracies a l’ajut d’H2O, farà una conferència-col·loqui sobre la seva experiència personal i la realitat de les persones homosexuals i transsexuals a Hondures i l’Amèrica Central.

A l’Amèrica Llatina i més concretament a l’Amèrica Central, l’homofòbia està present a la societat i a les institucions. Un cas paradigmàtic és Hondures, país on en els dos darrers anys han estat assassinats molts homosexuals i transsexuals sense que la policia i la Justícia actuessin per tal de perseguir els homicides. És més, molts cops, la mateixa policia, quan es produeix una denúncia per agressions físiques contra un/a transsexual o homosexual, en lloc d’apressar l’agressor, es dedica a fer la vida impossible a la persona denunciant.


Aquest ha estat el cas de Patrick Pavón, membre del col·lectiu LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals) Arco Iris de Tegucigalpa (Hondures), el qual, degut a la seva activitat en pro dels drets LGTB i a diverses denúncies que cursat davant la policia per agressions de companys seus homosexuals i transsexuals, un dels quals va ser assassinat el passat hivern, ha estat detingut diversos cops, agredit verbalment i, inclús, rebut amenaces de mort.

Veien que la seva situació personal era realment perillosa, diverses associacions LGTB de l’Estat espanyol, entre elles, el col·lectiu H2O, vam ajudar-lo a fugir del seu país, i ara, des de fa dos mesos, està entre nosaltres tramitant els papers per aconseguir l’estatus de refugiat polític per qüestions de discriminació sexual.

La seva experiència personal constitueix un testimoni viu de l’esfereïdora realitat de les persones homosexuals a l’Amèrica Central. Una realitat que cal conèixer i denunciar.

US ESPEREM A TOTS EL PROPER DIMECRES A LES 18,30 A L’IMAC DE REUS!!








DAGUS Bar- Cafeteria



Programa 19/06/2012






Musica de la semana





 Fotos Programa










Tots els dimarts en directe de 19.30 a 20.00 h. a Punt 6 Ràdio i tan bè a la web www.punt6radio.cat


Ens podeu visitar al facebook
http://www.facebook.com/escolta.atreveixteaentendre


i per poder contactar amb l`equip del programa, al correu electrónic
escoltaglbt@gmail.com
o
escoltaglbt@gmx.es

LA RÀDIO EN DIRECTE




No hay comentarios:

Publicar un comentario