miércoles, 10 de noviembre de 2010

PROGRAMA DEL 9 / 11 / 2010



Berta Mascaró la veu del programa.

y com a convidat: Robert Bonet.

al control de So Lluis Gonzalez

Estudis de PUNT 6 RÀDIO



Berta i Robert


cuatre fotos mès


Programa de Ràdio 9/11/10
On es van comentar les notícies del dia i tan bé es va parlar de la visita del Papa, i com no de la Assemblees de H2o per a la renovació de junta de el col.lectiu. I alguna coseta mès.





Descarregat el Programa











Robert Bonet, convertit en reporter del JO NO T`ESPERO - @ BCN.
mès fotos de las concentracións




! A T E N C I Ó !
Informa que tindrà lloc la Assemblea Genetal H2O



El proper divendres, 12 de novembre, el col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp de Tarragona celebrarà la seva Assemblea General, en la qual es renovarà tota la seva junta directiva.
Miquel Reverte, actual president, ha decidit no presentar-se a la reelecció doncs, segons paraules seves, “Ja fa uns anys que estic al capdavant d’H2O i crec que és molt important que totes les associacions i entitats es renovin de manera periòdica. És hora de que a H2O es produeixi un canvi generacional entre les persones que hi estan al capdavant, doncs a l’associació hi ha un grup de persones joves, de entre vint i trenta anys, amb moltes ganes de fer coses, que poden aportar noves idees i endegar nous projectes. L’actual equip, òbviament, treballarem molt a prop amb les persones que surtin escollides a l’Assemblea General del proper divendres”.




No hay comentarios:

Publicar un comentario